REGULAMENT CAMPANIE BLACK FRIDAY 2022

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art. 1.1. Campania "Black Friday" (numit─â ├«n cele ce urmeaz─â ┼či "Campania") este organizat─â de SC ZEBRA STORM ENTERPRISE┬á SRL., cu sediul ├«n Aleea Parcul Tineretului nr 6 Botosani, ├«nregistrat─â la Registrul Comer┼úului sub nr. J7/631/2021 CUI 44977687.

Art. 1.2. Decizia de derulare a campaniei promo┼úionale conform regulilor din prezentul regulament (ÔÇ×RegulamentulÔÇŁ) este final─â ┼či obligatorie pentru orice participant la Campanie (ÔÇ×ParticipantÔÇŁ). Regulamentul oficial este ├«ntocmit ┼či va fi f─âcut public conform legisla┼úiei aplicabile din Rom├ónia.

Art. 1.3. Organizatorul ├«┼či rezerv─â dreptul de a modifica oricare din condi┼úiile stabilite ├«n prezentul Regulament ├«n perioada desf─â┼čur─ârii Campaniei, din motive ├«ntemeiate, dar nu ├«nainte de a anun┼úa publicul despre aceste modific─âri.

Articolul 2. Denumire. Durat─â. Locul desf─â┼čur─ârii.

Art. 2.1. Campania promoţională poartă denumirea "Black Friday".

Art. 2.2. Campania promo┼úional─â se desf─â┼čoar─â pe teritoriul Rom├óniei ├«n┬áperioada 11 - 14 noiembrie 2022, pe┬áhttps://asmarket.ro, pentru anumite produse marcate in magazin cu LOGO BLACK FRIDAY, logo vizibil foarte usor pe prima pagina a site-ului cat si in urma cautarilor pe site.

Articolul 3. Produse participante la Campanie

Art. 3.1. Obiectul Campaniei îl reprezintă TRANSPORTUL GRATUIT la anumite produse marcate cu sigla BLACK FRIDAY si produsele aflate in CATEGORIA SPECIALA denumita " BLACK FRIDAY"

Articolul 4. Dreptul ┼či condi┼úiile de participare

Art. 4.1. De aceast─â campanie beneficiaz─â persoanele fizice care au ├«mplinit v├órsta de 18 ani la data ├«nceperii Campaniei ┼či persoanele juridice, potrivit Art. 2.2 de mai sus, care achizi┼úioneaz─â produsele men┼úionate la Articolul 3.1. ┼či care au creat un cont pe site-ul https://asmarket.ro┬ásau plaseaza comanda prin intermediul apelului telefonic 0766 833 213 prin asumarea acceptului Termenilor si Conditiilor care pot fi regasiti si cititi pe platforma magazinului.

Articolul 5. Modul de desf─â┼čurare a campaniei promo┼úionale

Art. 5.1. Obiectul promo┼úiei ÔÇô TRANSPORT GRATUIT pentru produsele semnalizate pe┬áhttps://asmarket.ro, ├«n┬áperioada 11 - 14 noiembrie 2022. Produsele trebuie achizi┼úionate de Participan┼úi ├«n ziua Campaniei de pe https://asmarket.ro

Art. 5.2. Mecanismul campaniei

Produsele achiziţionate în ziua Campaniei vor fi semnalizate în pagina https://asmarket.ro. Aceasta oferta va fi valabila doar în intervalul Campaniei. Organizatorul campaniei nu va accepta ca formă de achitare a contravalorii produselor plata prin tichete cadou sau orice altă formă de plată cu excepţia celei agreate de catre noi - plata ramburs la curier sau plata prin OP ( transfer bancar).

Produsele din campania "Black Friday"┬ávor fi disponibile ├«n pagina https://asmarket.ro┬á├«n limita stocului existent ├«n aceea┼či zi, f─âr─â a fi posibil─â plasarea altor comenzi ├«n afara stocului alocat Campaniei.┬á

Campania "Black Friday" NU cumulează cu alte promoţii și vouchere de discount.

Fiecare Participant va putea s─â achi╚Ťitioneze de pe https://asmarket.ro┬áorice produs indiferent daca acesta face obiectul campaniei. Daca acesta comanda mai multe produse printre care unul dintre ele face parte din campania Black Friday iar acest produs este cu LIVRARE GRATUITA atunci intreaga comanda va avea LIVRARE GRATUITA adica taxa de transport va fi 0

Procesarea comenzilor cu livrare la domiciliu se va face ├«n ordinea plas─ârii comenzii. TIMPUL DE LIVRARE POATE VARIA in functie de serviciul de curierat DPD ( din cauza aglomerarii comenzilor pot aparea decalaje)┬á Pentru livrarea produselor la domiciliu prin curier, cump─âr─âtorul va trebui s─â achite o tax─â de transport, cost ce va fi facturat suplimentar pe aceea┼či factur─â. Taxa de transport este 19 lei pentru produsele care nu fac obiectul campaniei Black Friday ( pentru verificarea achitarii taxei de transport puteti verifica inainte de plasarea comenzii in COS CUMPARATURI )┬á┬á

Articolul 6. Taxe ┼či impozite

Art. 6.1. Organizatorul Campaniei este răspunzator de plata taxelor sau obligaţiilor financiare, conform prevederilor legale în vigoare.

Art. 6.2. Prezenta Campanie se desf─â┼čoar─â cu scopul stimul─ârii v├ónz─ârilor.

Articolul 7. Forţă majoră. Caz fortuit

Art. 7.1. Pentru scopul acestui Regulament, for┼ú─â major─â ├«nseamn─â orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prev─âzut de c─âtre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului, din motive independente de voin┼úa sa, de a-┼či ├«ndeplini obliga┼úiile asumate prin Regulament. Cazul fortuit este un eveniment care nu putea fi prev─âzut ┼či nici ├«mpiedicat de c─âtre Organizator.

Art. 7.2. Dac─â o situa┼úie de for┼ú─â major─â sau caz fortuit ├«mpiedic─â sau ├«nt├órzie total sau par┼úial executarea Regulamentului ┼či continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de r─âspunderea privind ├«ndeplinirea obliga┼úiilor sale pentru perioada ├«n care aceast─â ├«ndeplinire va fi ├«mpiedicat─â sau ├«nt├órziat─â, conform art.1351 C.civ. Organizatorul, dac─â invoc─â for┼úa major─â sau cazul fortuit, este obligat s─â comunice participan┼úilor la Campanie cazul existent ├«n termen de 5 zile lucr─âtoare de la apari┼úia cazului de for┼ú─â major─â sau caz fortuit.

Articolul 8. Litigii

Art. 8.1. Orice reclamaţie având ca obiect Campania poate fi adresată în scris la adresa sediului social al Organizatorului specificată în acest Regulament sau trimisă pe email la office@asmarket.ro în termen de maximum 7 zile calendaristice de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Art. 8.2. Eventualele ne├«n┼úelegeri ap─ârute ├«ntre Organizator ┼či participan┼úii la campania promo┼úional─â se vor rezolva pe cale amiabil─â sau, ├«n cazul ├«n care aceasta nu va fi posibil─â, litigiile vor fi solu┼úionate de instan┼úele judec─âtore┼čti rom├óne competente.

Articolul 9. Întreruperea campaniei promoţionale

Art. 9.1. Organizatorul ├«┼či rezerv─â dreptul de a ├«ntrerupe campania promo┼úional─â oric├ónd pe parcursul desf─â┼čur─ârii acesteia, cu informarea prealabil─â a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunz─âtoare (afi┼čare pe site, etc.).

Art. 9.2. În situaţia în care Campania este întreruptă/suspendată, Organizatorul va acorda beneficiile campaniei Participanţilor care au îndeplinit condiţiile Campaniei până la data suspendării sau întreruperii, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

Articolul 10. Regulamentul campaniei promoţionale

Art. 10.1. Regulamentul campaniei promo┼úionale este afi┼čat ┼či disponibil gratuit pe site-ul www.asmarket.ro pe toat─â perioada de desf─â┼čurare a Campaniei.

Art. 10.2. Simpla participare la aceast─â Campanie echivaleaz─â cu/implic─â cunoa┼čterea ┼či acceptarea integral─â ┼či necondi┼úionat─â de c─âtre orice Participant a prevederilor ┼či aplic─ârii prezentului Regulament ├«n ceea ce prive┼čte Campania.