FORMULAR RETUR

Dac─â v─â g├óndi╚Ťi s─â returna╚Ťi produsul, nu ├«l utiliza╚Ťi ! NU pute╚Ťi utiliza produsele pe care le-a╚Ťi primit, ├«nainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de v├ónzare-cump─ârare. Dreptul de retragere exist─â pentru a v─â permite s─â examina╚Ťi produsul a╚Öa cum a╚Ťi face-o ├«ntr-un magazin, nu pentru a v─â oferi 14 zile de utilizare gratuit─â.
Pentru seturile cu produse identice cum ar fi: 2 x stender haine , set 8 lampi solare , 2 lanterne de cap, 2 camere supraveghere etc pentru a putea beneficia de retur, este obligatoriu ca un singur produs sa fie desfacut si verificat.


GARANTIA CAT SI PERIOADA DE RETUR SE PIERD DACA: se permite altor persoane, neautorizate in prealabil de catre vanzator, sa intervina asupra produsului/bunului achizitionat (de exemplu: reparare, inlocuire piese, dezmembrare etc.). 

ATENTIE !!! PRODUSELE PENTRU RETUR TREBUIE AMBALATE CORESPUNZATOR PENTRU TRANSPORT ALTFEL DACA PRODUSELE AJUNG LA NOI CU SCOTCH PE CUTIA PRODUSULUI, FARA AMBALAJ, AMBALAJ DETERIORAT ETC NU PUTEM EFECTUA RETURUL INTRUCAT NU SE RESPECTATA TERMENII RETURULUI !


Returul se face doar prin curier-plătit si chemat de dvs. ( Adresa noastră este: Srada Tineretului 35M Roșu Ilfov  - Telefon: 0739420291) - ATENTIE - NU SE TRIMIT/ PRIMESC COLETE PRIN POSTA ROMANA ! 


Produsele returnate trebuie sa nu fie folosite, sa fie in aceea╚Öi condi╚Ťie ca la primire: f─âr─â deterior─âri, f─âr─â defecte, murdarie, vopsit, cu ambalajele intacte etc (cu excep╚Ťia viciilor ascunse si except├ónd defectele deja semnalate de client in corespondenta cu ASmarket.ro).
Aceste caracteristici le solicitam pentru ca produsul trebuie returnat la producător sau repus la vânzare.


Dreptul de a face retur, prevazut la articolul 9 din Ordonan╚Ťa de Urgen╚Ť─â nr. 34 din 2014, exista pentru a permite sa examinezi produsul asa cum ai face-o intr-un magazin, nu pentru a-ti oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin.


Clientul este responsabil sa se asigure ca produsele se vor returna in maxim 14 zile calendaristice. In caz contrar ASmarket.ro poate refuza coletul. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.


Clientii - persoane juridice, PFA, asociatii, sau orice alta forma de organizare, ce poseda Cod de Inregistrare Fiscala NU beneficiaza de optiunea de returnare a produselor !