FORMULAR RETUR

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați ! NU puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.

Pentru seturile cu produse identice cum ar fi: 2 x stender haine , set 8 lampi solare , 2 lanterne de cap, 2 camere supraveghere etc pentru a putea beneficia de retur, este obligatoriu ca un singur produs sa fie desfacut si verificat.

Daca ati beneficiat de transport gratuit initial, suma aferenta transportului va fi, de asemenea, retinuta din suma ce urmeaza a fi rambursataReturul se face doar prin curier-plătit si chemat de dvs. ( Adresa noastră este: Strada Tineretului 35M DUDU Ilfov  - Telefon: 0739420291- in intervalul 10-14 de luni-vineri) - ATENTIE - NU SE TRIMIT/ PRIMESC COLETE PRIN POSTA ROMANA ! 


Produsele returnate trebuie sa nu fie folosite, sa fie in aceeași condiție ca la primire: fără deteriorări, fără defecte, murdarie, vopsit, cu ambalajele intacte etc (cu excepția viciilor ascunse si exceptând defectele deja semnalate de client in corespondenta cu ASmarket.ro).
Aceste caracteristici le solicitam pentru ca produsul trebuie returnat la producător sau repus la vânzare.


Dreptul de a face retur, prevazut la articolul 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014, exista pentru a permite sa examinezi produsul asa cum ai face-o intr-un magazin, nu pentru a-ti oferi 14 zile de utilizare gratuita.

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin.


Clientul este responsabil sa se asigure ca produsele se vor returna in maxim 14 zile calendaristice. In caz contrar ASmarket.ro poate refuza coletul. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.


Clientii - persoane juridice, PFA, asociatii, sau orice alta forma de organizare, ce poseda Cod de Inregistrare Fiscala NU beneficiaza de optiunea de returnare a produselor !