FORMULAR RETUR

Aten╚Ťie!

Dac─â v─â g├óndi╚Ťi s─â returna╚Ťi produsul, nu ├«l utiliza╚Ťi ! NU pute╚Ťi utiliza produsele pe care le-a╚Ťi primit, ├«nainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de v├ónzare-cump─ârare. Dreptul de retragere exist─â pentru a v─â permite s─â examina╚Ťi produsul a╚Öa cum a╚Ťi face-o ├«ntr-un magazin, nu pentru a v─â oferi 14 zile de utilizare gratuit─â.


GARANTIA CAT SI PERIOADA DE RETUR SE PIERD DACA: se permite altor persoane, neautorizate in prealabil de catre vanzator, sa intervina asupra produsului/bunului achizitionat (de exemplu: reparare, inlocuire piese, dezmembrare etc.). Returul se face doar prin curier-plătit si chemat de dvs. ( Adresa noastră este: Srada Tineretului 35M Roșu Ilfov  - Telefon: 0739420291) - ATENTIE - NU SE TRIMIT/ PRIMESC COLETE PRIN POSTA ROMANA ! 


Produsele returnate trebuie sa nu fie folosite, sa fie in aceea╚Öi condi╚Ťie ca la primire: f─âr─â deterior─âri, f─âr─â defecte, murdarie, vopsit, cu ambalajele intacte etc (cu excep╚Ťia viciilor ascunse si except├ónd defectele deja semnalate de client in corespondenta cu ASmarket.ro).
Aceste caracteristici le solicitam pentru ca produsul trebuie returnat la producător sau repus la vânzare.

Daca produsul ajunge cu defecte și nu mai poate fi returnat către producător sau repus in vânzarea poate fi refuzat de la returnare sau se poate recalcula valoarea BUNULUI! 


Clientul este responsabil sa se asigure ca produsele se vor returna in maxim 14 zile calendaristice. In caz contrar ASmarket.ro poate refuza coletul. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.


Clientii - persoane juridice, PFA, asociatii, sau orice alta forma de organizare, ce poseda Cod de Inregistrare Fiscala NU beneficiaza de optiunea de returnare a produselor !